Προϊόντα

Γεωσυνθετικά υλικά <br/>Αποστραγγιστικά συστήματα

Γεωσυνθετικά υλικά
Αποστραγγιστικά συστήματα
ΓΕΩΥΦΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

POLYFELT TS
Τα TenCate Polyfelt TS είναι γεωυφάσματα μη υφαντά μηχανικής σύνδεσης – συνεχούς ίνας, κατασκευασμένα από σταθεροποιημένο UV πολυπροπυλένιο.
Προσφέρουν υψηλή αντοχή σε φθορές κατά την εφαρμογή και εξαιρετική υδραυλική αντοχή και ανθεκτικότητα.

Σχετικά Έντυπα
Polyfelt_TS.pdf

ΓΕΩΥΦΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

POLYFELT Ρ
Τα TenCate Polyfelt Ρ είναι γεωυφάσματα μη υφαντά μηχανικής σύνδεσης – συνεχούς ίνας, κατασκευασμένα από σταθεροποιημένο UV πολυπροπυλένιο.
Έχουν αναπτυχθεί με σκοπό να παρέχουν τη βέλτιστη προστασία σε γεωμεμβράνες και σε υψηλά μηχανικά φορτία.

Σχετικά Έντυπα
Polyfelt_p.pdf

ΓΕΩΥΦΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

POLYFELT F
Οι τάπητες φίλτρου TenCate Polyfelt F είναι γεωσύνθετα αποτελούμενα από δύο στρώματα μη-υφαντά μηχανικής σύνδεσης-συνεχούς ίνας. Το ένα μη υφασμένο στρώμα λειτουργεί ως φίλτρο ενώ το άλλο χρησιμεύει ως προστασία έναντι στη μηχανική φθορά του φίλτρου.

Σχετικά Έντυπα
Polyfelt_F.pdf

ΓΕΩΥΦΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

GEOLON PE
Τα υφάσματα φίλτρου TenCate Polyfelt Geolon PE είναι γεωσύνθετα κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας μονόϊνο πολυαιθυλένιο και νήμα ταινίας. Είναι από σταθεροποιημένο UV και κατάλληλα για τις πιο αυστηρές απαιτήσεις φίλτρων.

Σχετικά Έντυπα
Geolon_PE.pdf

ΓΕΩΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

GEOLON PET
Τα υφάσματα ενίσχυσης TenCate Polyfelt Geolon PEΤ είναι υψηλής αντοχής υφασμένα γεωσύνθετα που κατασκευάζονται από πολυεστερικές ίνες υψηλής ανθεκτικότητας και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις υψηλές και μεγάλης διάρκειας απαιτήσεις φόρτισης.

Σχετικά Έντυπα
Geolon_PET.pdf


GEOLON ΡΡ
Τα υφάσματα ενίσχυσης TenCate Polyfelt Geolon PΡ είναι κατασκευασμένα από ταινίες πολυπροπυλενίου και λεπτό νήμα ινών.
Είναι ειδικά σχεδιασμένα για ξεχωριστές εφαρμογές και την ενίσχυση της κατασκευής οδών και υποβρύχιων εφαρμογών.

Σχετικά Έντυπα
Geolon_PP_biaxial.pdf
Geolon_PP_uniaxial.PDF


ROCK PEC
Τα υφάσματα ενίσχυσης TenCate Rock PEC είναι υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό αποτελούμενα από πολυεστερικό νήμα ενωμένο με μη υφασμένο συνεχούς ίνας. Το Rock PEC συνδυάζει υψηλή αντοχή με εξαιρετική ικανότητα διαχωρισμού και φιλτραρίσματος για αυτό είναι ιδανικό για τη σταθεροποίηση λεπτόκοκκων εδαφών.

Σχετικά Έντυπα
Polyfelt_ROCK_PEC_biaxial.pdf
Polyfelt_ROCK_PEC_uniaxial.pdf


MIRAGRID GX
Τα γεωπλέγματα TenCate Miragrid GX είναι κατασκευασμένα από υψηλής αντοχής πολυεστερικά νήματα τα οποία συνδυάζουν υψηλή αντοχή με χαμηλό ερπυσμό. Τα γεωπλέγματα καλύπτονται με ένα πολυμερικό προστατευτικό στρώμα και είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για την ενίσχυση εδαφών με μικρή έως και μεγάλη κοκκομετρία.

Σχετικά Έντυπα
Miragrid_gx_biaxial.pdf
Miragrid_gx_uniaxial.pdf

ΤΑΠΗΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ – ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ

POLYMAT
Οι τάπητες προστασίας από αποσάθρωση TenCate Polymat είναι μονόϊνοι τάπητες κατασκευασμένοι από σταθεροποιημένο UV πολυπροπυλένιο, με ή χωρίς συνθετικό πλέγμα ενίσχυσης. Έχουν ανοιχτή δομή με εξαιρετικά μεγάλη αναλογία πόρων.

Σχετικά Έντυπα
Polymat.pdf


ENVIROFELT CO

Οι τάπητες προστασίας από αποσάθρωση TenCate Envirofelt CO είναι κατασκευασμένοι από 100% φυσικές, βιοαποικοδομήσιμες ίνες καρύδας. Η διεργασία βιοαποικοδόμησης των ινών προσφέρει οργανικό θρεπτικό στο έδαφος, στο οποίο στη συνέχεια δρα ως λίπασμα.

Σχετικά Έντυπα
Envirofelt_CO.pdf

ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ

POLYFELT DC
Το γεωσύνθετο TenCate Polyfelt DC αποτελείται από ένα γεώπλεγμα και ένα μη υφασμένο φίλτρο από τη μία ή και από τις δύο πλευρές. Το γεώπλεγμα κατασκευάζεται από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE), ενώ το φίλτρο από (ΡΡ). Το DC χαρακτηρίζεται από χαμηλή ικανότητα συμπίεσης και για αυτό χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου απαιτείται αποτελεσματική αποστράγγιση υπό πιέσεις υψηλού φορτίου.

Σχετικά Έντυπα
Polyfelt_DC.pdf


MEGADRAIN
Οι τάπητες αποστράγγισης Megadrain αποτελούνται από μονόϊνο πολυπροπυλένιο τριών διαστάσεων σε συνδιασμό με φίλτρα γεωυφασμάτων σε μία ή και από τις δύο πλευρές. Η δομή τους επιδεικνύει μεγάλη αναλογία πόρων, που προσφέρει εξαιρετική ικανότητα διαμήκης αποστράγγισης.

Σχετικά Έντυπα
Polyfelt_megadrain.pdf

ENKADRAIN
Το Enkadrain είναι ένα αποστραγγιστικό σύστημα κατάλληλο για κάθετες και οριζόντιες εφαρμογές. Είναι σύνθετο προιόν, αποτελούμενο από ανοιχτό πυρήνα απορροής (με πορώδες 95%) εκ σκληρών ινών πολυαμιδίου που περιβάλλεται σε μορφή σάντουιτς από δύο μη υφαντά θερμοσυγκολλούμενα πολυεστερικά γεωϋφάσματα.
Το Enkadrain έχει υψηλή δυνατότητα απορροής, παρέχει προστασία της στεγανοποίησης και του αγωγού αποστράγγισης, φιλτράρει το νερό που απορρέει, εξασφαλίζει την λειτουργία του συστήματος απορροής και εκτονώνει την υδροστατική πίεση. Είναι προιόν ελαφρύ, ευκολόχρηστο, εύκολο στην τοποθέτηση, φιλικό προς το περιβάλλον και πολύ ανθεκτικό στο χρόνο και στα χημικά αντιδραστήρια.

Σχετικά Έντυπα
ENKADRAIN Β10 / 1-2S
ENKADRAIN TPL / 1-2S
ENKADRAIN ST / 1-2S


COLBONDRAIN
Το Colbondrain CX 1000 είναι ένα αποστραγγιστικό σύστημα κατάλληλο για κάθετες εφαρμογές σχεδιασμένο ειδικά για την σταθεροποίηση μαλακών εδαφών πριν την κατασκευή. Είναι σύνθετο προιόν, αποτελούμενο από ανοιχτό πυρήνα απορροής εκ σκληρών ινών πολυαμιδίου που περιβάλλεται από μη υφαντό γεωϋφάσμα.

Σχετικά Έντυπα
broshure.pdf
CX1000-DoP.pdf
CX1000-TDS.pdf
CX1000_GB-A.pdf

ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ HDPE (Αυγουλιέρες)
Οι αποστραγγιστικές μεμβράνες παράγονται από ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό, το HDPE - High Density Polyethylene (υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο). Φέρουν προεξοχές (τάπες) ύψους 5mm που έχουν τη μορφή κόλουρου κώνου. Η βασική τους χρήση είναι σαν προστασία των στεγανοποιητικών στρώσεων στα τοιχεία υπογείων .

Σχετικά Έντυπα
polyfilm.pdf