Γνωρίστε την Ravago Hellas

30 Χρόνια Εμπειρίας

Η Ravago Hellas, με 30 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις σε κάθε φάση της οικοδομής και της ανακαίνισης του κτιρίου σας.

Στόχος και σκοπός μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μέσα από μία συνεχώς αναπτυσσόμενη γκάμα προϊόντων και καινοτόμα για την εγχώρια αγορά υλικά.

Βεβαίως, στην περίπτωση που χρειάζεστε τυχόν περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

H Polykem ξεκίνησε το 1984, με ανθρώπινο δυναμικό 5 ατόμων και μοναδικό αντικείμενο την διανομή των προϊόντων STYROFOAM της εταιρειας DOW CHEMICAL , για να εξελιχθεί σε έναν δυναμικό διανομέα, μέλος της Ravago Building and Construction Solutions από το 2011, με μεγάλη ποικιλία μονωτικών και δομικών υλικών, απασχολώντας σήμερα 52 εργαζόμενους.

Η μεγάλη επιτυχία της Polykem στη διανομή των θερμομονωτικών DOW, οδήγησε και άλλες μεγάλες εταιρίες δομικών υλικών να επιδιώξουν τη διανομή των προϊόντων τους από την Polykem . Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Polykem επεκτάθηκε στους τομείς στεγάνωσης, ξηρής δόμησης, γεωσυνθετικών,χημικών κατασκευής και λοιπών ειδικών δομικών υλικών. Με την εισαγωγή των νέων αυτών προϊόντων στη γκάμα των υλικών της, η Polykem καθιερώθηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές και διανομείς εξειδικευμένων υλικών στον κατασκευαστικό και επισκευαστικό τομέα

Η Polykem, με έδρα το Κρυονέρι Αττικής, διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες σε Οινόφυτα, Νέα Ιωνία Θεσ/νίκης, Ηράκλειο Κρήτης και ένα εκτεταμένο δίκτυο πεντακοσίων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, δική της αλυσίδα franchise καταστημάτων πώλησης δομικών υλικών ERGOLAND.

Η Polykem άλλαξε σε Ravago Hellas, το Φεβρουάριο του 2016

Οικονομικές Καταστάσεις 2015
Σχετικό Έντυπο

Παρακάτω ο ισολογισμός της εταιρίας για το 2014
Ισολογισμός 2014

Σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης Πολυκεμ-Μονωστύρ
Σχετικό έντυπο